sophiesresa.blogg.se

Min resa till Thailand. Flyget till Thailand avgår den 30 November från Köpenhamn och jag landar åter i Köpenhamn den 5 April 2016.

Trött idag

Publicerad 2016-01-31 12:33:28 i Allmänt,

Torsdagen var en väldigt lugn dag. Som vanligt var jag bara nere på stranden och tog det lugnt. Det händer inte så mycket de dagarna jag bara är på stranden. Fredag och lördag var jag på Surin. Två lugna dagar. Havet var lugnt och vädret på topp. Lite snorkling hit och lite snorkling där. På fredagen åkta jag med 99:an som jag brukar göra, men på lördagen var det en väldigt stor grupp vilket ledde till att vi behövde en större båt och det var i detta fallet Mintmanta 2. Jag personligen diggar 99:an bättre. Dem känner jag så bra nu och det är alltid att roligt att åka med dem. Med personalen på Mintmana 2 har jag ett oavslutat vattenkrig vilket betydde att hela dagen gick egentligen ut på att försöka hålla sig undan och INTE bli blöt. Tyvärr lyckades jag inte men det gjorde inte de heller så det gick jämnt ut. Dock blev jag nertryckt under vattnet och svalde väl sådär en halv liter saltvatten. 
 
Idag har jag bara varit på stranden hela dagen och tagit det lugnt igen. Imorgon bär det nämligen av till Singapore. Där ska jag spendera tre dagar då jag behöver få en ny stämpel i mitt pass så jag kan stanna ända till April. Har sett framemot denna resan väldigt mycket. Det blir en dyr resa men en riktig upplevelse. Jag ska nämligen bo runt 60 våningen, vilket ska bli en upplevelse i sig. Vad jag ska hitta på i Singapore vet jag inte riktigt än, men vi får se vad Singapore har att bjuda på helt enkelt, säkert en massa roligt. 
 
Vi hörs imorgon, och då är jag i Singapore och inte i Thailand. 

Om

Min profilbild

Sophie

Tog studenten i Juni 2015. Bestämde mig för att ta ett sabbatsår och åka till favoritlandet Thailand i några månader. Efter många om och med blev biljetten till Thailand bokad och resan blir av.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela